Ik ben geïnteresseerd!
Neem contact
met mij op!
Peter Wormskamp - Directeur

Peter Wormskamp - Directeur

Peter is getrouwd met Nathalie en trotse vader van een dochter en een zoon.

Daarnaast is hij al jarenlang actief in de financiële dienstverlening. Denk aan verzekeringsmaatschappij, (hypotheek)bank, consultancybedrijf, assurantie-intermediair en software.
Hij haalt energie uit het samen met anderen iets bedenken, uit te werken en vervolgens ook te gaan doen.

In zijn vrije tijd is hij actief in bestuur van de Stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners en als hockeycoach van zijn dochter.

Peter zou graag eens vaker een boek willen lezen en lekker door de bergen willen struinen.

Nathan Harder - Accountmanager

Nathan Harder - Accountmanager

Nathan woont samen met Vera en hun 2 jonge kinderen, Liv en Finn.
 
Hij heeft jaren voor Nationale-Nederlanden gewerkt als Hypotheekadviseur en zijn laatste jaren daar als Accountmanager (Hypotheken). Van nature vindt hij het leuk om iets met processen te doen en waar nodig deze te verbeteren. Van het bezoeken van het intermediair krijgt hij veel energie. Hij onderzoekt wat er speelt aan behoeften en wensen en helpt vervolgens graag mee met eventuele oplossingen. Hij staat voor een pragmatische aanpak. “Geen woorden, maar daden!”
 
In zijn vrije tijd stapt hij graag met zijn vrienden op de racefiets om een mooie tocht te maken. Ook doet hij graag iets leuks met het gezin zoals weekendjes weg, kamperen, naar het bos, strand of ander uitje.
 
Als de kids wat groter zijn dan zou hij graag met het gezin wat mooie, verre reizen willen maken

 

Marc Valkenburg - Accountmanager

Marc Valkenburg - Accountmanager

Marc is vader van een prachtige dochter van 10 en is daarnaast graag bezig met het beoefenen, coachen en organiseren van verschillende sport evenementen.

Marc heeft jarenlang als Beleggingsadviseur bij verschillende grootbanken gewerkt. Omdat Marc een echt mensen mens is heeft hij er voor gekozen om zijn sociale en commerciële kwaliteiten in te zetten voor zijn uitgebreide financiële netwerk.


Wanneer je met Marc spreekt, voel je je al snel op je gemak, door zijn rust en vriendelijkheid. Maar laat je hierdoor niet misleiden, want Marc rust niet voordat hij de doelen voor elkaar heeft gekregen.


In zijn vrije tijd  coacht hij  het hockeyteam van zijn dochter, organiseer hij ieder jaar met mijn stichting een voetbaltoernooi en een footgolf toernooi. Daarnaast voetbal, tennis en fietst hij graag.


Om van al deze activiteiten los te komen gaat Marc graag op (wintersport) vakantie.
 

Paula Tuinenbreijer - Accountmanager

Paula Tuinenbreijer - Accountmanager

Paula is getrouwd met André en woont samen met haar dochter Lara in Wijk aan Zee.

Zij heeft jarenlange ervaring in de hypotheekbranche en kent de financiële wereld van binnen en buiten in haar rol als kantoordirecteur, recruiter en accountmanager. Paula vindt het een mooie uitdaging om mee te denken in de organisatie en haar expertise in te zetten om processen te verbeteren. Haar werkethiek is altijd geweest om er voor de volle 100% te zijn voor haar klanten en collega’s. 

In haar vrije tijd kookt zij graag een Italiaanse maaltijd voor vrienden met als afsluiting een zelfgemaakte Limoncello. Ook een lange strandwandeling met Labradoodle Bob behoort tot haar favorieten. 

Verre reizen maken en kennismaken met andere culturen heeft er altijd bij gehoord. Nu dochter Lara iets ouder is wil ze deze ervaring graag gaan delen.

 

Niek Hafkamp - Marketing Manager

Niek Hafkamp - Marketing Manager

Niek noemt zichzelf graag een wandelende brainstorm. Denkt het liefst over alles mee en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken.

Tijdens en na zijn studie al actief als internetmarketeer voor Auping en marketingmanager voor Finenzo. Strategie en creativiteit zijn sleutelwoorden voor hem en het vermarkten van een hightech software als Accelerate is dan ook helemaal zijn ding.

In zijn vrije tijd bezoekt hij graag concerten en festivals. Daarnaast is hij als voetballer actief in de beroemde kelderklasses.

Ooit zou hij nog een eens een heel seizoen alleen maar willen snowboarden.

Geertje Hoving - Projectmanager

Geertje Hoving - Projectmanager

Geertje is van nature een betrokken mens. Hierdoor is ze als projectmanager in staat een team verder te brengen.

Zij zorgt er voor dat de processen in de groep zo vloeiend mogelijk lopen en dat het klant, commercie en techniek elkaar begrijpen. Ze haalt graag het beste in de individu naar boven zodat deadlines worden gehaald en werk indien nodig makkelijk kan worden overgedragen. Geertje is de Accelerate van Accelerate.

In haar vrije tijd mag ze graag een boek lezen of een geweldig aantal kilometers rijden op haar racefiets. Ook geniet ze er van om een stuk te wandelen in de bossen of door de duinen.

Het plan is om Nieuw Zeeland ooit te trotseren, lopend of met de fiets.

 

Technisch team

Technisch team

Uiteraard had Accelerate nooit bestaan zonder een technisch team van ontwikkelaars en softwarebouwers. Dit team van knappe koppen onderhoud de bemiddelingsmachine Accelerate. Onder leiding van technisch directeur Hendrik-Jan Verheij en projectmanager Geertje Hoving zorgen zij voor regelmatige updates en het verder verbeteren en uitbreiden van Accelerate. 

Referenties

  • Vereniging Eigen Huis
  • GeldXpert
  • Finenzo
U bent geïnteresseerd!
Laat ons contact met u opnemen;

HDConnect
Herfordstraat 8
7418 EX Deventer

T: 0570 665 144
E: info@hdconnect.nl